سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

شرکت باشگاه های عربستانی در لیگ قهرمانان اروپا به واقعیت نزدیک شد

مسئله‌ای که تا چند ماه قبل به شوخی شبیه بود، حالا به واقعیت نزدیک شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 17
کد خبر: ۲۰۰۰۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ عربستان سعودی در چارچوب سیاستِ باز خود تصمیم گرفته است که روی فوتبال به شکل جدی تمرکز کند. صد‌ها میلیون یورو برای حضور چهره‌های بزرگ هزینه شده که آخرینش نیمار بود و اکنون به دنبال عربستان مطرح کردن خود در سطح رقابتی است. هفته‌ها این شایعه وجود داشت که عربستان در تلاش برای توافق احتمالی با یوفاست تا لیگ خود را بیش از پیش در کانون توجهات قرار دهد و حالا این قضیه جدی شده است.

ابتدا این موضوع در رسانه‌های ایتالیا مطرح شد که قهرمان لیگ عربستان ممکن است سهمیه لیگ قهرمانان اروپا را به دست بیاورد. چیزی که به نظر غیرممکن می‌رسید، حالا به واقعیت نزدیک شده است.

همه چیز با ورود رونالدو به لیگ عربستان شروع شد. پس از اتفاقی که در دسامبر گذشته رخ داد، با آمدن کریستیانو رونالدو، همه آنچه عربستان و دنیای فوتبال را احاطه کرده است را می‌توان ممکن دانست.

حقیقت این است که سران یوفا و فوتبال عربستان در مناسبت‌های مختلف صحبت کرده‌اند، اما گزینه حضور قهرمان این کشور عربی برای شرکت در لیگ قهرمانان اروپا حداقل در یکی دو سال آتی غیرممکن است، اما عربستان ناامید نمی‌شود و به تلاش برای رسیده به این رویا ادامه خواهد داد. در این مذاکرات بحث بر سر حضور قهرمان لیگ عربستان در رقابت‌های اروپایی کاملا جدی بوده و دو طرف به دنبال راهکاری برای محقق کردن آن هستند حتی اگر در آینده‌ای نزدیک چنین چیزی ممکن نباشد.

راه دور نرویم؛ در چند روز اخیر صحبت از بازگشت تیم‌های کونکاکاف به کوپا لیبرتادورس خبرساز شده است. حضور مسی در لیگ MLS دلیل اصلی مطرح شدن این موضوع است. حتی پیشنهاد شده اینتر میامی میهمان ویزه جام لیبرتادورس فصل بعد باشد و دلیل آن هم چیزی نیست جز حضور فوق ستاره آرژانتینی در این تیم آمریکایی، پس دلیلی ندارد که امکان حضور تیم‌های عربستانی با فوق ستاره‌هایی که به خدمت گرفته اند، در فوتبال اروپا غیرممکن باشد.

به خصوص که لیگ آمریکا در مقایسه با لیگ عربستان که کریستیانو رونالدو، بنزما یا نیمار را دارد، از لحاظ قدرت و اعتبار قابل قیاس نیست. تنها تفاوت در این است که پیش از این شاهد حضور تیم‌های آمریکای شمالی و مرکزی در لیبرتادورس بودیم، ولی در مورد حضور یک تیم آسیایی در رقابت‌های اروپایی، موضوعی تازه و بی‌سابقه است که باید روی آن فکر شود.

البته این واقعیت دارد که بالاترین ارگان فوتبال اروپا به دنبال انواع فرمول‌ها برای سودآوری بیشتر است و در این بین از ایجاد یک سوپر تورنمنت در ایالات متحده در قالب یک سوپرجام باشگاهی نیز صحبت شده است؛ پروژه‌ای که هم اکنون در حال انجام است.

با همه اوصاف، در حال حاضر حضور عربستان در اروپا دور به نظر می‌رسد، اما مسئله جدی است و گفتگو‌ها در جریان. این می‌تواند انقلابی در رقابت‌های فوتبال باشگاهی دنیا باشد./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر